Jeg vil ikke købe Bitcoin, mens den værdiansættes over $ 20K – Jim Cramer

Bitcoin har tiltrukket mange typer investorer i de seneste måneder, herunder investorer og institutioner med høj nettoværdi. Blandt disse investorer er Jim Cramer, der er vært for CNBCs Mad Money.

Cramer sagde, at han stadig ‚leger med husets penge‘ efter at have solgt nogle af sine kryptoer væk før det nylige prisnedbrud

Mens han talte i et interview med TheStreet, sagde Cramer , at han stadig troede på Bitcoin Era på trods af en priskorrektion på $ 10.000 de sidste tre dage. Men han var hurtig til at tilføje, at det var usandsynligt, at han erhvervede flere bitcoins, medmindre prisen faldt til under $ 20.000 igen. Han kommenterede:

”Mit mål var at få mine kontanter ud, så jeg ikke behøver at tænke over det. Hvis det går tilbage under $ 20.000, er jeg køber igen. Men jeg fik mine omkostninger ud, og jeg leger med husets penge. Dette er ikke anderledes end en helt uberegnelig bestand. ”

Den populære CNBC-vært bekræftede, at han havde ”solgt nok Bitcoin” i den forløbne uge til at dække sin oprindelige andel i kryptoaktivet

Cramer erhvervede angiveligt sin første bitcoin i midten af ​​december, da prisen svævede i $ 17.000, og på det tidspunkt kaldte den et ‚anstændigt niveau‘.

Bitcoin-prisen har mistet over 23% på få dage efter at have nået sin heltidshøjde på over $ 42.000 den 8. januar. I skrivende stund handler den mellem $ 33.500 og $ 34.500.